Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Vergiveren ve Orhun Vergiveren Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Filiz Sayın ve heyetiyle birlikte hizmet sözleşmesi imzalamışlardır. Hastane olarak bir çok kurum ve kuruluş ile anlaşma yaparak avantaj sunduklarını belirten Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vergiveren,“Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile ilk defa böyle bir iş birliğine girdik. Öncelikle böyle bir iş birliğine vesile olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ‘Herkes İçin Sağlık’ sloganıyla hareket eden hastanemiz sosyal faaliyetler yürüten aynı zamanda modern toplumun en büyük özelliklerinden biri olan SMMM Odası ile işbirliği bizi son derece mutlu etmiştir” dedi.

Eklenme Tarihi : 17/06/2022