Hastanemiz 2008 yılı Haziran ayı itibariyle faaliyetine başlamış olup teknoloji ve kadro anlamında prestij hastanesi olmayı hedeflemiştir. Kullandığımız bütün cihazlar yeni ve kendi alanlarında dünyada isim yapmış markalardır. 4 adet normal 2 adet kadın doğum ameliyathanemiz faaliyet göstermektedir. Hastanemizde şu anda 51 yatak kapasitesi ile hizmet verilmektedir. Hastanenin bu konuda yer sıkıntısı bulunmamaktadır.

Hastanemizde görüntüleme anlamında; 1.5 T kapalı MR, tomografi, dijital röntgen cihazı, dört boyutlu ve 3 boyutlu ultrasonografiler, gelişmiş laboratuvar cihazları bulunmaktadır. Hastanemizde ayrıca koroner ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ve tam donanımlı 4 adet ambulansımız ayrıca 1 adet 4*4 pick up hasta nakil aracımız mevcuttur.

VİZYONUMUZ: Toplumumuzun sağlık konusundaki beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, bilimsel kurallara uygun ve kaliteli sağlık hizmetini en üst seviyede vermek, kaliteyi sürekli iyileştirme prensibiyle ülkemizde sağlık hizmeti veren lider sağlık kurumlarından biri olmak.

MİSYONUMUZ: Hastalarımıza sağlık hizmetini, uluslararası standartta sunabilmek için tıptaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, hekim, hemşire ve tüm personelimizin sürekli eğitim almasını sağlamak, çalışanlarımızın ve hastalarımızın iyiliği ve mutluluğu için çalışmak.